Titanic 3D

Filmen ‘Titanic’ er en repremiere på den storsælgende helaftensfilm.

Den 10. april 1912 begynder luksuslineren, Titanic, sin jomfrurejse fra Southampton. Alle samfundslag er repræsenteret på det synkefrie skib fra den unge og kække Jack Dawson (Leonardo DiCaprio), der har vundet sin billet i et spil kort, til den elegante og reserverede Rose DeWitt Bukater (Kate Winslet), der rejser på 1. klasse med sin rige familie.

Det uundgåelige møde mellem de to modpoler ender med ægte kærlighed, imens skibet langsomt men sikkert nærmer sig det skæbnesvangre isbjerg.

I april er det 100 år siden skibets forlis, og det markeres i biograferne med en repremiere på kærlighedshistorien i 3D.

Filmen er siden 1997 blevet betegnet som vor tids ‘Borte med blæsten’ (1939), og den vandt intet mindre end 11 Oscars og gjorde desuden Leonardo DiCaprio og Kate Winslet til Hollywoods største stjerner.

‘Titanic’ er den næstmest indtjenende film i verdenshistorien kun overgået af James Camerons egen ‘Avatar’ fra 2009.

 

Filmen i sig selv er fantastisk, smuk og rørende. 3D effekterne ser man næsten ikke da de er lavet på en utrolig flot måde som smelter sammen med filmen og gør billederne endnu flottere. Om det var nødvendigt tror jeg ikke, men det gør bestemt ikke filmen dårligere og jeg ville ikke have undværet dem.

Selvom man nok allerede har set Titanic så skal man bestemt tage en smut forbi biografen og se den igen på det store lærrede!

 

Af Mathias Nesgaard & Stine Adelskov.   

-->