Velkommen til GameLabs hjemmeside!
GameLab er et spiludviklingsmiljø for unge mellem 13 til 19 år på Station10 I Nørresundby. Her arbejder vi med udviklingen af spil og apps. På denne side kan du finde guides til spiludvikling, downloade færdige spilproduktioner og oprette dig som bruger. Med en bruger kan du modtage achievements & XP for ting du udretter ved at gå til GameLab.

GameLab er åbent med Christian “Code” Skriver Kragegaard hver onsdag fra 17:00 til 22:00, dog ikke i folkeskolens ferier.
Planen for hver måned kan findes på GameLabs Facebook.

GameLab UngAalborg

GameLab er UngAalborgs spilmiljø nede på Station10 i Nørresundby. Her kan man komme ned og få hjælp til sit spilprojekt. Der vil her på siden blive lave indlæg omkring GameLab, Events og andre spilrelaterede ting. Her skal vi have de sejeste unge spiludviklere i Danmark! Instagram: gamelabaalborg Snapchat: gamelabaalborg
GameLab UngAalborg
GameLab UngAalborgtirsdag, maj 23rd, 2017 at 10:30am
Der er GameLab i morgen klokken 17 :) Vi ses.
GameLab UngAalborg
GameLab UngAalborgmandag, maj 1st, 2017 at 10:58am
Det ser ud til at der er åbent hele Maj 😮
I GameLab kan du lære at programmere og lave spil. Du kan også komme ind og optage videoer til en youtube kanal og meget snart får vi sat 10 gamer pcer op til vores esports område.

Vi starter klokken 17 på Station10.
GameLab UngAalborg
GameLab UngAalborgtorsdag, april 27th, 2017 at 11:00am
Her til sommer laver UNF en software development camp - det kunne måske være noget for jer? ;)

Campen foregår:
Mandag d. 03. juli - tirsdag d. 11. juli

Og sidste tilmelding d. 1. Maj :)

Ungdommens Naturvidenskabelige Forening gentager successen med Software Development Camp på Aalborg Universitet hertil sommer.

På sommercampen vil du modtage undervisning og på en uge med fokuseret programmering og socialt samvær vil du udvikle en android app. i gruppe med andre jævnalderende.

Hvis dette lyder som noget for dig kan du læse mere på software.unf.dk, hvor du også kan tilmelde dig til en hel uge med software udvikling.

Hvis du ikke er interesseret tilbyder UNF også mange andre sommercamps, bl.a. inden for kemi, spiludvikling, biologi osv.

Vi håber at se jer til sommer :)
GameLab UngAalborg
GameLab UngAalborgonsdag, april 26th, 2017 at 10:46am
kl. 17:00 starter vi med at se på hvad I gerne vil nå i dag og finde ud af specifikt hvad I vil have hjælp med :)
GameLab UngAalborg
GameLab UngAalborgonsdag, april 19th, 2017 at 10:27am
GameLab er tilbage igen i aften - I nye lokaler!
Det er stadig på Station10, du skal bare op på første sal og så ned i den anden ende af bygningen end vi var før.

Der er stadig et par ting der flyder og måske finder du en skruetrækker eller to, men vi er klar i dag til både at udvikle spil, men der er nu også et rum til at lave spilvideoer (hvis man f.eks. vil på youtube).
Det er også samme rum hvor vi har vores VR headset i og der er nu masser af plads til at vælte rundt i en virtuel verden.

Så er der vores eSports område, hvor der kommer til at stå 10 gamercomputere (indenfor den nærmeste fremtid) så man kan træne sammen.

Bare kom, vi starter kl 17 og frem til 22:00.
GameLab UngAalborg
GameLab UngAalborgmandag, marts 27th, 2017 at 3:23pm
GameLab er (desværre) først tilbage d. 19 April! Vi ses.

Videre til værktøjslinje