Velkommen til GameLabs hjemmeside!
GameLab er et spiludviklingsmiljø for unge mellem 13 til 19 år på Station10 I Nørresundby. Her arbejder vi med udviklingen af spil og apps. På denne side kan du finde guides til spiludvikling, downloade færdige spilproduktioner og oprette dig som bruger. Med en bruger kan du modtage achievements & XP for ting du udretter ved at gå til GameLab.

GameLab er åbent med Christian “Code” Skriver Kragegaard hver onsdag fra 17:00 til 22:00, dog ikke i folkeskolens ferier.
Planen for hver måned kan findes på GameLabs Facebook.

GameLab UngAalborg

GameLab er UngAalborgs spilmiljø nede på Station10 i Nørresundby. Her kan man komme ned og få hjælp til sit spilprojekt. Der vil her på siden blive lave indlæg omkring GameLab, Events og andre spilrelaterede ting. Her skal vi have de sejeste unge spiludviklere i Danmark! Instagram: gamelabaalborg Snapchat: gamelabaalborg
GameLab UngAalborg
GameLab UngAalborg har delt sit opslag.søndag, juli 23rd, 2017 at 9:37am
GameLab kan desværre ikke være om onsdagen efter sommer. Alternativet er tirsdag/torsdag. Smid din stemme her: https://www.facebook.com/groups/gamelabaalborg/permalink/1791664717516176/
GameLab UngAalborg
GameLab UngAalborg har tilføjet 5 nye billeder.søndag, juli 16th, 2017 at 12:40am
Der er GameJam på Station10! GameJams handler om at udvikle et spil på kort tid (her ca. 24 timer) som regel med et bestemt tema. Temaet denne gang (som blev autogenereret) blev: "Warriors medieval". Eventet er sponsoreret af The Animation Workshop i Viborg og derfor var mad og snacks helt gratis for deltagerne 😊 Tak til Hamun Munikiki for at være frivillig og hjælpe med blandt andet at få filmet en masse. Der kommer en video en gang efter ferien :)
GameLab UngAalborg
GameLab UngAalborg har tilføjet en covervideo.torsdag, juli 6th, 2017 at 1:51pm
GameLab UngAalborg
GameLab UngAalborg
GameLab UngAalborgtorsdag, juli 6th, 2017 at 12:51pm
Vi lånte lige et 360 graders kamera, så her kan du se hvordan GameLab ser ud i dag :D
GameLab UngAalborg
GameLab UngAalborg
GameLab UngAalborg har tilføjet 20 nye billeder.onsdag, juli 5th, 2017 at 9:30am
Her er billeder fra da GameLab så småt begyndte at blive flyttet og hen til det færdige resultat.

Videre til værktøjslinje