Det er næsten umuligt at beskrive med ord, hvor fedt GameLab på Stationen i virkeligheden er, – men vi skal prøve. Forestil dig en anden planet. En fremmed atmosfære og kultur. Der dufter indimellem lidt af pizza. Der bor et folk. De snakker et andet sprog – de siger ord som: “C#”, “VR”, “Unity3D”, “GG”, “PogChamp”, “de_dust2”, “no-scope” og alt muligt andet. Er det et sprog som du forstår? Eller et sprog som du gerne vil lære? 

Vi mødes mindst en aften hver uge, hvor der er mulighed for at få vejledning af en erfaren spiludvikler (Christian), som kan hjælpe dig i gang eller videre når du sidder fast. Mulighederne er uendelige. I GameLab kan du udvikle og skabe dine helt egne spil. Du kan træne csgo og deltage i konkurrencer med dit hold. Du kan publicere dine egne spil eller blot game sammen med andre unge. Det bedste ved det hele er, at vi i GameLab holder sammen og er der for hinanden. Vi bruger tid på at snakke sammen, vi laver mad sammen og drømmer sammen. 

Ligesom alt andet på Stationen er det gratis at være med. Vi stiller computere til rådighed, men du må også have din egen med. Kom forbi hvis du synes, det lyder spændende eller har spørgsmål – du kan oftest forvente et stort fedt JA som svar.

Du kan finde tilmelding til GameLab under UngAalborgs hold for IT/Medier/Spil/Film på https://aalborgungdomsskole.dk/category/it-medier-spil-film/

Kontakt / GameLab

Christian “Code” Skriver Kragegaard
christian@ungaalborg.dk+45 93 52 09 10