Når Stationen er allerbedst, bliver den kun endnu bedre, når du træder ind i vores helt enkeltstående MediaLab – for her kalder eventyret på at blive udlevet. Om du vil stå på toppen af Mount Everest, spise middag i Provence eller bevæge dig ud i kogende lava på en vulkan i udbrud – så kan du det her! MediaLab rummer utallige muligheder for at lege og eksperimentere med bl.a. at skabe film i alle sine afskygninger. Det kan være kortfilm, animationsfilm, dokumentarer, musikvideoer eller kreative minifilm til din TikTok profil. Det meste kan lade sig gøre, om du er nybegynder eller har meget erfaring. MediaLab bliver KUN federe af at have dig med på holdet!

Vi har ALT du skal bruge af video- og kameraudstyr. Vi har professionelle programmer til at redigere film, billeder og grafik. Og ikke mindst har vi hold hvor dygtige, erfarne mediefolk lærer dig om lige præcis dét, som du mangler at vide for at skabe dit helt eget medieprojekt. Vi er her for dig, og hjælper dig fra tanke til handling. Det er ikke kun vores drømme der er store i MediaLab, det er også vores værker.

Ligesom alt andet på Stationen er det gratis at være med. Kom forbi hvis du synes, det lyder spændende eller har spørgsmål – du kan oftest forvente et stort fedt JA som svar. 

Kontakt / MediaLab

Esben Garder
esben@ungaalborg.dk
+45 93 52 09 27